Informatii despre livrare

Livrarea produselor catre destinatar se efectueaza prin intermediul Fan Courier, exclus Posta Romana.


Livrarea se efectueza in maxim 48 de ore de la primirea confirmarii existentei produselor comandate in stoc (in luna Decembrie Fan Courier nu garanteaza ca livrarea se poate efectua in 48 de ore datorita volumului mare de comenzi pe care il au).

Taxele de transport nu sunt incluse in preturile produselor afisate pe site.

Nu exista posibilitatea desfacerii coletelor inaintea achitarii sumelor de ramburs catre Fan Courier ! Va asiguram că tratam cu seriozitate maxima împachetarea şi expedierea coletelor, puteti să fiti siguri că primiţi exact ceea ce comandati.
 

Taxele de livrare sunt in limita a 1 kg, si sunt dupa cum urmeaza:

 - pentru produsele din magazinul online www.yo-zuri.ro tariful este de 11,78 lei (TVA inclus) pentru primul kilogram in reteaua Fan Courier, pentru fiecare kilogram suplimentar se taxeaza cu un leu pe kilogram(Romania).

  Pentru livrarea produselor in afara tarii acestea sunt in fuctie de tarifele Fan Courier .

Se poate estima un cost de livrare introducand un produs in cosul de cumparaturi si punand o bifa pe butonul Estimare costuri si taxe de livrare , urmand a completa in campurile respective tara,regiunea sau judetul si codul postal. Pe urma dati clik pe butonul Estimare si aflati costul de livrare.

 

 
 
www.yo-zuri.ro © 2021
CUI: 30996093, Reg. Com.: J35/3023/2012
ANPC
Powered by XCEED