Cum cumpar pe www.yo-zuri.ro?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.


Comanda online
           Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii, ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
           Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "Se proceseaza". In momentul procesarii comenzii de catre www.yo-zuri.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

            Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
            Telefonand la 0256 223375 sau 0743101010 un agent de vanzari www.yo-zuri.ro va prelua comanda.

Comanda prin email           
In sectiunea "Servicii Clienti" care se afla in partea de jos a paginii, selectati "Trimite e-mail" si puteti trimite comanda dumneavostra folosind "Formularul de contact".
•    Completati numele si prenumele dumneavoastra
•    Completati adresa dumnevoastra de e-mail
•    Mesaj: completati datele dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon, adresa de livrare, metoda de plata) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.


 

Cum platesc ?

    Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

Livrarea

•    Taxele de livrare sunt in limita a 1 kg, si sunt dupa cum urmeaza:

   -pentru produsele din magazinul online www.yo-zuri.ro tariful este de 11,78 lei (cu TVA inclus) pentru primul kilogram in reteaua Fan Courier, pentru fiecare kilogram suplimentar se taxeaza cu un leu pe kilogram(Romania).

  -pentru livrarea produselor in afara tarii acestea sunt in fuctie de curierul ales : GLS sau UPS .

 
www.yo-zuri.ro © 2021
CUI: 30996093, Reg. Com.: J35/3023/2012
ANPC
Powered by XCEED