Cum comand ?

Pasul 1. Adaugi produsele in cos

Adauga produsele dorite in cosul tau de cumparaturi, accesand butonul "Adauga in Cos". Poti adauga oricate produse doresti. De asemenea, poti elimina sau aduga produse in cos, accesand butoanele "Eliminare" sau "Actualizare". Asigura-te ca ai introdus in cos toate produsele pe care ti le dorest si da click pe butonul "Comanda". 
 

Pasul 2. Introdu datele tale

La pasul 2, te loghezi in cont, daca ai deja un cont de utilizator pe site-ul nostru sau te inregistrezi pe site. Pentru a te inregistra, iti introduci datele: nume, adresa de facturare si de livrare, detaliile de contact. Ulterior, vei putea trece la urmatorul pas al comenzii, doar accesand contul tau de pe www.yo-zuri.ro, fara a mai fi nevoie sa iti introduci datele la fiecare comanda. 

Daca ai un cont deja pe www.fishshop.ro sau www.stcroixrods.ro, poti folosi aceeiasi adresa de e-mail si parola pentru a te loga si pe www.yo-zuri.ro . Dupa ce te loghezi acceseaza "Contul meu" si editeaza sau verifica toate informatiile cu privire la datele tale personale si adresa de livrare. Numai dupa ce toate campurile ce au o steluta rosie vor fi completate, vei putea sa faci comenzi pe site .

Poti de altfel sa comanzi si fara sa ai cont selectand "Comanda fara cont" unde trebuie sa introduci datele tale personale si adresa de livrare.

Acestia sunt ultimii pasi in procesul de plasare a comenzii, prin care se face validarea finala a tranzactiei. Primesti pe e-mail toate detaliile privind comanda ta, inclusiv factura aferenta comenzii. 

 

www.yo-zuri.ro © 2021
CUI: 30996093, Reg. Com.: J35/3023/2012
ANPC
Powered by XCEED